BREAK-OFF OPLEVELSER

Land Rover Safari starter i Løkken, eller på anden aftalt lokation langs vestkysten.

 

Efter en kort introduktion til de naturmæssige forhold for dagens forventede oplevelser går turen Nord på, hvor vi undervejs lader os “forstyrre” af de ting naturen byder på undervejs. Der vil derfor være flere naturlige stop undervejs, hvor I får mulighed for at komme ud og opleve, røre og dufte.

Den storslåede barske natur som omgiver Vestkysten byder blandt andet på Lønstrup klinten, hvor fyrtårnet stadig kan ses de mere end 80 m. over havets overflade. 

 

Her er der mulighed for at holde en pause, og bestige de enorme mængder sandklit.

 

Naturen forandrer sig hele tiden – og det gælder bestemt også Vestkysten, der er aldrig to ture der er ens. 

Så er du til det lidt mere spontane, naturnære, en masse viden og information om de ting du møder på din vej, så bør du helt klart overveje en Land Rover Safari.

Vi rappeller fra spændende destinationer langs Vestkysten eller i skoven.

 

Vi finder anderledes og unikke steder, hvor ingen før har rappellet fra.

 

Er du frisk på en udfordring – en oplevelse ud over det sædvanlige – måske på Australsk vis (forlæns ned)?

 

Alle instruktører er certificerede. Alt udstyr er nyt og tjekket af instruktøren inden hver session. Alle bruger hjelme.

Segways stammer fra USA, hvor den i mange år har været et populært redskab til at fragte, underholdning og udfordrende oplevelser.

 

I Vestevent kan vi tilbyde dig, din arbejdsplads eller bekendte en rigtig spændende oplevelse, hvor Segway er med som vores “værktøj”.

 

Ønsker I en holdorienteret opgave, hvor Segwayen skal køre jer igennem en forhindringsbane, eller ønsker I en oplevelsestur på køretøjet igennem nærmere aftalt område, så kontakt VestEvent.

 

Vi kan stille med op til 7 stk. ad gangen. Efter kort intro til sikkerheden ved kørsel, samt kort handlebane, er du klar til at komme igang.

 

Opgaverne aftales med jer, efter de ønsker I har. Alternativt har vi flere rigtig gode forslag til hvordan I får en uforglemmelig oplevelse, med Segwayen som omdrejningspunkt!

Kom med på en frisk tur langs vor smukke kyst. Ruten er fastlagt, alle kan deltage og får med garanti en rigtig god oplevelse.

 

Turen er for dem der gerne vil have en fysisk udfordring og samtidig kan lide at få viden om det landskab vi bevæger os rundt i.

 

VestEvent laver også ture efter ønsker som eks. kan nævnes mountainbike-ture med indlagt klatring ned af bunkers inkl. cykel (ja du læste rigtigt) og udstyr.

 

Kom med jeres ønsker, så finder vi den løsning, der passer lige netop til jer.

Alle cykler er selvfølgelig i en høj kvalitet og altid ny servicerede.

En Oplevelse I sent vil glemme.

 

Vi arrangerer en tur op langs kysten, sejler på havet, eller bruger Ribbåden som et transportmiddel til en anden aktivitet på jeres tur med VestEvent. 

 

Hvis I ønsker at entrerer et middagsselskab eller andre arrangementer på en sjov og opsigtsvækkende måde, så er det oplagt at vælge en tur i Ribbåd. Der er fart over feltet, og transport og natur kombineres på en rigtig sjov måde.

 

Ribbåden sejler med over 100 km/t, og er en fantastisk susende oplevelse.

En kajaktur langs den flotte kyst med erfarne instruktører, er et ideelt og fantastisk afbræk på dagen. Her kommer I sammen ud og mærker den skønne natur med vind, bølger og en altid smuk udsigt.

 

Kajakkerne der bliver benyttet er sit-on-top kajakker. Sit-on-top kajakkerne har den fordel at de er bredere end havkajakker, hvilket gør den let anvendelig for alle niveauer.

Så uanset om man er nybegynder eller erfaren, er sit-on-top kajakken sjov og lærerig for alle. Turen bliver desuden altid tilpasset gruppen, så alle kan følge med.

Få et tilbud

arrow&v

If you have questions or just want to book  an event, you're always welcome to contact us by phone or e-mail.

 

(+ 45) 20 60 70 71

MAIL@VESTEVENT.DK

Adress: VestEvent 


Sdr Strandvej 6
9480 Løkken